Βασικός μάρτυρας της Siemens, αποκαλύπτει ότι ελβετός τραπεζίτης είναι μπροστινός ελλήνων διεφθαρμένων πολιτικών

Ο Κάντας, ο άνθρωπος που επέστρεψε 17 εκατομμύρια μίζες και γνώριζε όλη την ροή μαύρου χρήματος για τα εξοπλιστικά, αποκάλυψε ότι ο Ελληνοελβετός τραπεζίτης Φάνης Λυγινός διαχειρίζεται δεκάδες εκατομμύρια βρώμικου πολιτικού χρήματος. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και να γινόταν αυτή η αποκάλυψη, Θα έπαιζε πρώτο θέμα μέχρι και στα τοπικά ραδιόφωνα. Στην Ελλάδα, υπήρχαν κανάλια που έπαιξαν πως Πρώτο Θέμα το καραγκιοζιλίκι του Βορίδη και του Παναγιωτόπουλου που έβγαζαν χαρτιά Σερβίας και θα παρουσίαζαν ως ευρωπαϊκά!
Τι είπε λοιπόν ο Αντώνης Κάντας; Ότι εάν τσιμπήσουν τον Λίνο και ανοίξουν τους λογαριασμούς τους οποίους διαχειρίζεται, θα βγουν εκατομμύρια από μίζες που πήραν έλληνες πολιτικοί. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Γι’ αυτό και τον Λυγινό τον φυγάδευσαν άρον άρον οι Σαμαράς – Βενιζέλος.
Και φυσικά να υπενθυμίσουμε ότι αυτό το σκάνδαλο ήρθε στο φως από την επιμονή του Πάνου Καμμένου, που τους κυνήγαγε από το 1999, όταν η Νέα Δημοκρατία και πρόεδρο τον Κώστα Καραμανλή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.