Tα συνθηματικά και οι διάλογοι του κυκλώματος κοκαΐνης του Κολωνακίου

Άκρως αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του κυκλώματος κοκαΐνης του Κολωνακίου.
Παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα και επιχειρηματίες θα καθίσουν στο εδώλιο τον ερχόμενο Μάιο, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 27 κατηγορούμενοι, εκ των οποίων κάποιοι αντιμετωπίζουν ακόμη και το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης
Το κουβάρι του νήματος άρχισε να ξετυλίγεται τον Ιανουάριο του 2015. Οκτώ από τα μέλη του κυκλώματος μάλιστα είχαν προφυλακιστεί και αποφυλακίστηκαν τον περασμένο Αύγουστο.
Στρατηγείο της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται να ήταν εστιατόριο με γιαπωνέζικο φαγητό στο Κολωνάκι και πολλοί από τους πασίγνωστους πελάτες του ψώνιζαν από εκεί τη «λευκή κυρία» προκειμένου να ικανοποιήσουν το πάθος τους.
Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος συνιδιοκτήτης του μπαρ παραμένει άφαντος.
Οι απίστευτοι διάλογοι του κυκλώματος
Το κύκλωμα είχε φτιάξει ένα τελείως δικό του κώδικα συνεννόησης χρησιμοποιώντας συνθηματικά για να μην γίνονται αντιληπτοί.
Κάποιοι από τους διαλόγους είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί:
Ο ηθοποιός που ήθελε.. τσιγάρα
Πασίγνωστος ηθοποιός πελάτης του 53χρονου
Ηθοποιός: «Έλα φιλαράκι θα περάσω το βράδυ να πιω ένα ποτάκι θα είσαι εκεί;».
53χρονος: «ναι φίλε μου στο μαγαζί θα είμαι θες κάτι;».
Ηθοποιός: «…ναι φίλε θέλω δυο πακέτα τσιγάρα ξέρεις».
53χρονος: «ΟΚ, πέρνα να πιεις το ποτό και θα τα πούμε… έτοιμος θα είσαι».
Οι «αγρότες» και το Κολωνάκι
Όσο απίστευτο και αν φαίνεται οι κινητοποιήσεις των αγροτών είχαν επηρεάσει τη διακίνηση της κοκαΐνης, καθώς το Κολωνάκι είχε… αποκλειστεί και το εμπόρευμα καθυστερούσε.
Αποκαλυπτικός είναι ο διάλογος του 53χρονου με πελάτη: 
Πελάτης: «Γιατί αργούμε έτσι ρε φίλε; Τι γίνεται;».
53χρονος: «Δε φταίω εγώ ρε φίλε, δεν βλέπεις τις γίνεται με τους αγρότες; Δεν μπορούν να περάσουν τα πράγματα»
Πελάτης: «…και τι θα κάνουμε εμείς ρε φίλε; Πώς θα την βγάλουμε;».
53χρονος: «Το ξέρω φίλε, αλλά έχω έναν άλλο σχεδιασμό για πιο κοντά, κατάλαβες; Λίγο υπομονή κάνε και θα δούμε τι θα γίνει».
Πελάτης: «…τόση καθυστέρηση ρε φίλε; μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Δηλαδή άμα οι αγρότες καθίσουν στις Εθνικές για κάνα δυο μήνες, τι θα κάνουμε; Μήπως έχεις ρε, κανένα άλλο πρόβλημα;».
53χρονος: «…όχι αγορίνα μου τι λόγια είναι αυτά που λες; Κανε λίγο υπομονή και όλα θα τα κανονίσουμε. Όλος ο κόσμος έχει πρόβλημα, δεν είσαι μόνο εσύ».
Το «σκάρτο» πράγμα
Ωστόσο, δεν έλειπαν και οι προβληματικές παρτίδες και κατ’ έπκταση και τα ανάλογα παράπονα. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογός του με εισοδηματία, γνωστό κάτοικοι του Κολωνακίου με πολλά ακίνητα. 
Εισοδηματίας: «…έλα…μεγάλε έχω παράπονα από σένα και εγώ δεν θα έπρεπε να έχω παράπονα για ό,τι μου δίνεις, γιατί πληρώνω».
53χρονος: «…μη με τρελαίνεις έχεις από μένα παράπονα;».
Εισοδηματίας: «… τι λες τώρα έχουμε αρρωστήσει όλοι εδώ πέρα με αυτό που πήραμε…ψάξε το γιατί, ούτε η “φούστα” ούτε η “μπλούζα” ήταν εντάξει…σκάρτο».
53χρονος: «…μιλάς σοβαρά φίλε; Δεν ξέρω τίποτα, τώρα το ακούω εγώ τα είχα για αφρό».
Εισοδηματίας: «Εγώ έκρινα καλό να σε ενημερώσω για να κανονίσεις την πορεία σου».
53χρονος: «…σε παρακαλώ θα πάρω εγώ και θα το κανονίσω…σόρι ε; Πες μου τι θες και θα στο φέρω εγώ τώρα στο σπίτι και δεν θέλω τίποτα».
Η «σοκολάτα» και η «κρεμούλα»
Όποιοι ήθελαν το κατεργασμένο χασίς τύπου «σοκολάτα» έπρεπε να παραγγείλουν «τσόκο» και όσοι αναζητούσαν μεθαμφεταμίνη τύπου MDMA, έπρεπε να αναφέρουν την κωδική λέξη «κρεμούλα»…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.