Άδωνις Γεωργιάδης: Μπορεί η Novartis να πληρώνει γιατρούς και πολιτικούς, αλλά σώζει και ζωές (βίντεο)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το αποκαλυπτικό ελβετικό ντοκιμαντέρ που αφορά στο σκάνδαλο Novartis, ενώ αίσθηση προκαλούν για ακόμη μία φορά οι κυνικές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, πρώην υπουργού Υγείας και νυν υπουργού Ανάπτυξης.

Οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ ζήτησαν από τον Άδωνι Γεωργιάδη να τοποθετηθεί για το ζήτημα και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού επαναλαμβάνει πως πρόκειται για σκευωρία και μάρτυρες που λένε ψέμματα πάει ένα βήμα… παραπέρα.

Αναφορικά με τον Μανιαδάκη εξηγεί ότι «ήταν ένας βοηθός μου έμπιστος και η επαφή μου με την τρόικα» για να φθάσει στο συμπέρασμα πως «εάν ο Μανιαδάκης είναι διεφθαρμένος σημαίνει ότι και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί είναι διεφθαρμένοι».

Φυσικά, ο πρώην υπουργός Υγείας υπερασπίζεται το ότι έδωσε πρόσβαση στην αγορά σε 400 φάρμακα και λέει το αμίμητο «πρέπει να καταλάβουμε ότι η Novartis μπορεί να δίνει χρήματα σε γιατρούς, πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, όμως σώζει και ζωές»…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 1.09 και μετά.

ΠΗΓΗ: efsyn.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.