Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην περιοχή του Νέου Κόσμου και συλλήψεις 9 Τούρκων

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γίνονται έρευνες σε τρία διαμερίσματα και έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα τουρκικής υπηκοότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες δεν έχουν σχέση με εσωτερική τρομοκρατία αλλά ούτε και με τζιχαντιστές.
Έχουν γίνει 9 προσαγωγές, οκτώ άνδρες και μία γυναίκα.
Είναι όλοι τουρκικής καταγωγής και προσήχθησαν από τρία διαμερίσματα στον Νέο Κόσμο και στην Καλλιθέα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα. O ένας από τους προσαχθέντες καταζητείτο για παρόμοια υπόθεση Τούρκων που είχαν συλληφθεί στην Ελλάδα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα διαμερίσματα έχουν βρεθεί αρκετοί φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, usb, ρολόγια, καλώδια και βάζα με άγνωστη ουσία που παραπέμπουν σε κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών. Όλα τα υλικά θα μεταφερθούν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Οι οκτώ εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εντοπίστηκαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έπειτα από πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις στην περιοχή και ύστερα από έρευνα, συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία που οδήγησαν στη σημερινή επιχείρηση.
Για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν λεπτομέρειες μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.