Ετοιμο το κόμμα Μαρινάκη;


Η πρωθυπουργική εμφάνιση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μάνδρα έδωσε την ευκαιρία στη γνωστή δήμαρχο της περιοχής (η οποία τείνει να ξεπεράσει ακόμη και τον Ηλία Ψινάκη) να πάρει ρεβάνς από τον Κωνσταντινέα και τον Σύριζα.

Ο Μαρινάκης τώρα επειδή βλέπει ότι ο Κυριάκος δεν τραβάει αποφάσισε να ριχθεί ο ίδιος στον πολιτικό στίβο και δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ιδιανικός τόπος γι΄αυτό το ξεκίνημα από τα χαλάσματα της Μάνδρας. Εδώ όπου εμφανίζεται ο Ολυμπιακός να προσφέρει απλόχερα βοήθεια (πείτε μας συγκεκριμένα τι θέλετε κι εμείς θα το κάνουμε-είπε στη δήμαρχο της περιοχής, όπως θα δείτε στο  video από το Olympiacos TV:

https://www.youtube.com/watch?v=Ia05Y75U6wkrn

“Από την πρώτη στιγμή, κατά την οποία η Μάνδρα δέχθηκε το πλήγμα από τις φονικές πλημμύρες, ο Ολυμπιακός ήταν εκεί! Από την πρώτη ημέρα, ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της Ελλάδας έσπευσε σε βοήθεια, για να ανακουφίσει τους πληγέντες κατοίκους της περιοχής-γράφει η ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.