Δευτερολογία Τσίπρα: Καλή σας νύχτα κ. Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

«Από αυτή τη διαδικασία αναδείχτηκε ότι επί 15 μέρες εσείς κ. Μητσοτάκη και τα ΜΜΕ που σας στηρίζουν φτιάξατε μία σκευωρία», τόνισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή στη συζήτηση για τη πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.
«Όταν αποκάλυψα τα τηλεγραφήματα ειδικού τύπου του πρέσβη και της πρεσβείας πάνω στα οποία έχετε στηρίξει τη σπέκουλα, εσείς αντιτείνατε ότι υπάρχουν και άλλα έγγραφα ειδικού χειρισμού που τα ξέρετε εσείς και όχι ο πρωθυπουργός», σημείωσε ο πρωθυπουργός και απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση αναρωτήθηκε: «Πιστεύετε ότι δημιουργώντας παρακράτος μέσα στο κράτος νομίζετε ότι θα δημιουργήσετε ρωγμή στην κυβερνητική συνοχή;».
Σε άλλο σημείο της δευτερολογίας του ανέφερε ότι ο κ. Σφακιανάκης ήταν η πηγή της πρεσβείας βάσει της οποίας ξεκίνησε αυτή η ιστορία. «Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δουλεύουν για συγκεκριμένους μεσάζοντες, ενώ εμείς δουλεύουμε για τη χώρα», προσέθεσε.
«Προσπαθείτε να δηλητηριάσετε την πολιτική ζωή του τόπου», επέκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση ο πρωθυπουργός.
Κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «στην προσπάθεια σας να δημιουργήσετε αντιπολιτευτικό λόγο εμπλέκετε το διπλωματικό σώμα και τις ένοπλες δυνάμεις και αυτό θα σας ακολουθεί σε όλη σας τη διαδρομή», και τελείωσε την ομιλία του λέγοντας: «Καλή σας νύχτα κ. Μητσοτάκη».

https://www.youtube.com/watch?v=-ROyvAVD7UErn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.