Οργή Κοτζιά για Κουμουτσάκο – Τον κατηγόρησε για «πολιτική αλητεία»

Για «πολιτική αλητεία» κατηγόρησε ο Νίκος Κοτζιάς τον Γιώργο Κουμουτσάκο.
Εκτός ελέγχου ο αμετροεπής Γιώργος Κουμουτσάκος της νεοφιλελεύθερης ΝΔ, ο ίδιος που θέλει να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια [διαβάστε εδώ], ο ίδιος που αυτοεξευτελίστηκε όταν συντάχθηκε στο πλευρό του Ισπανού Πρέσβη [διαβάστε εδώ], αυτός ο Γιώργος Κουμουτσάκος -που δεν θέλει να μάθει από τις γκάφες του- τόλμησε το πρωί της Δευτέρας να ισχυριστεί στον ΣΚΑΪ ότι:
«Δεν θα περάσει η προσπάθεια υποβάθμισης της συζήτησης για την πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σ. Αραβία. Η υπόθεση είναι σοβαρή. Αφορά όχι μόνο τον κ. Καμμένο, αλλά και τον ΥΠΕΞ και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό».
Στη συνέχεια, σε συνέντευξή του στο «Πρακτορείο 104,9 fm», σχετικά με την υπόθεση της πώλησης βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και Αεροπορικών Βομβών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία, ο Γιώργος Κουμουτσάκος ερωτηθείς εάν η ΝΔ έχει στοχοποιήσει τον κ. Καμμένο απάντησε ότι «αν δεν υπήρχαν σχεδόν ανά 15 μέρες υποθέσεις περίεργες, σκοτεινές, δυσφημιστικές για τον ίδιο και τη χώρα η ΝΔ δεν θα είχε αντικείμενο να ασχοληθεί με τον κ. Καμμένο».
Πρόσθεσε, δε, ότι «στη συγκεκριμένη περίπτωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν είναι και μόνος του τελικά, διότι όλη τη γνώση της ουσίας της υπόθεσης -ακριβώς λόγω του ότι ήταν απόρρητη- την είχε και ο υπουργός Εξωτερικών».
«Και ο κ. Κοτζιάς γνώριζε πλήρως τι συνέβαινε, τι εισηγείτο και τι πληροφορίες μετέδιδε η πρεσβεία μας στο Ριάντ και ποιες είναι οι αντιδράσεις των διπλωματικών υπαλλήλων σε σχέση με αυτή την υπόθεση. Επομένως γνώριζε. Έπραξε κάτι; Από ό,τι φαίνεται δεν έχει κάνει τίποτε για να αποτρέψει την εξέλιξη αυτή, που στο παρά ένα, επειδή σηκώθηκε ένα καπάκι, σταμάτησε» διευκρίνισε.
Αυτή η δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου προκάλεσε την οργή του Νίκου Κοτζιά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ινδία.
Με ανάρτησή του στο Twitter ο Έλληνας ΥΠΕΞ κατηγόρησε τον Γιώργο Κουμουτσάκο για «πολιτική αλητεία».
«Στήνουν μια ανύπαρκτη ιστορία και για να γίνουν πειστικοί με εμφανίζουν ως γνώστη της από πέρσι. Αυτό λέγεται πολιτική αλητεία», αναφέρει στο tweet του ο υπουργός Εξωτερικών.
Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Κοτζιάς χρησιμοποιεί τέτοιον βαρύτατο χαρακτηρισμό για τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.