Νέα αφίσα του ISIS παροτρύνει τζιχαντιστές να επιτεθούν στη Ρώμη


Νέες απειλές εξαπέλυσαν οι φανατικοί υποστηρικτές του ISIS οι οποίοι προέτρεψαν τζιχαντιστές να επιτεθούν στη Ρώμη.

Συγκεκριμένα, σε αφίσα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φαίνεται ένας λύκος και ένας τζιχαντιστής να κοιτάνε την πλατεία του Αγίου Πέτρου στην Ρώμη. Ο τρομοκράτης είναι ντυμένος στα χακί και έχει ένα λευκό κασκόλ με το οποίο έχει καλύψει το πρόσωπό του και κρατά ένα μαχαίρι στο ένα χέρι καθώς στέκεται μπροστά από αρκετά κατεστραμμένα κτίρια.

Παράλληλα, στην αφίσα αναγράφεται η εξής προειδοποίηση: «Η γιορτή των Σταυροφόρων πλησιάζει- δείξτε τους την έννοια της τρομοκρατίας. Οι συνοδείες τους θα συγκεντρωθούν μπροστά σας προετοιμάζοντας και σχεδιάζοντας να τους δείξουν την έννοια της τρομοκρατίας. Σκοτώστε τους και μην κρατάτε πίσω το αίμα σας, η ανταμοιβή είναι παράδεισος και αφήστε τους να γνωρίζουν ότι είστε από μια Ummah [μουσουλμανική κοινότητα] όπου τα βουνά προσκυνούν. Δεν θα ξεχάσουμε την εκδίκησή μας για κάθε σταγόνα αίματος που έχουμε ρίξει, δεν θα αποκλείσουμε τους νέους, τους ηλικιωμένους ή τις γυναίκες που είστε όλοι βέλη στα χείλη μας και αυτό που έρχεται είναι ακόμα χειρότερο».

Η αφίσα αυτή αποτελεί μία ακόμα προειδοποίηση των υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους, αφού λίγες ημέρες πριν είχε κυκλοφορήσει μία ακόμα αφίσα στην οποία απεικονιζόταν ένας τζιχαντιστής να κρατάει το κεφάλι του Πάπα. 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.