Ποια είναι η μυστηριώδης «Φοίβη» που φέρεται να στρατολόγησε το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη;

Νέες αποκαλύψεις για την δράση των κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης με τη σύλληψη της 19χρονης Ελληνίδας στο Χονγκ Κονγκ. Πίσω από το διεθνές κύκλωμα που βρίσκεται ένα οργανωμένο δίκτυο στρατολόγησης νεαρών μοντέλων… που τα μετατρέπει σε  “βαποράκια” για λογαριασμό του κυκλώματος
Όπως αποκαλύπτει ο πατέρας Τζον Γουίδερσπουν, ο “άγιος των φυλακισμένων”, όπως τον αποκαλούν, που τα τελευταία τρία χρόνια συναντά τα «βαποράκια» προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος, κεντρικό ρόλο στη στρατολόγηση φέρεται να έχει μια γυναίκα με το όνομα «Φοίβη».
Η μυστηριωδης γυναίκα «στρατολογεί” νεαρές γυναίκες στην Αντίς Αμπέμπα για να φτάσουν στο Χονγκ Κονγκ “φορτωμένες με ναρκωτικά”. Υποστήριξε μάλιστα, πως γνωρίζει δύο άτομα στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ που έχουν ομολογήσει ότι στρατολογήθηκαν από την μυστηριώδη “Φοίβη”

Πηγή: tribune.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.