ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ 51χρονης στη Μάνδρα

peripoliko.jpg Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 03.12.2018, 12:45 | Ετικέτες:  συλλήψεις, αστυνομία, δολοφονίες, Αττική Συντάκτης:  efsyn.gr

Σεσημασμένος είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας 51χρονης γυναίκας στη Μάνδρα, τα ξημερώματα στις 24 Μαΐου 2018. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν από τους δύο ληστές σουπερμάρκετ στα Βριλήσσια, την περασμένη Δευτέρα.

Η γυναίκα είχε εντοπιστεί δολοφονημένη στην αυλή του σπιτιού της, στην Μάνδρα.

Ο δράστης φέρεται να είχε στήσει ενέδρα θανάτου στην 51χρονη και μόλις αυτή επέστρεψε τα ξημερώματα στο σπίτι της την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ο δράστης μαζί με συνεργό του διέπραξαν ληστεία σε σουπερμάρκετ, στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο τη στιγμή που διέφευγαν, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα ο ένας δράστης να τραυματιστεί και να διακομιστεί σε νοσοκομείο και ο άλλος να συλληφθεί επί τόπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρή από πυροβόλο όπλο έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα Στα χέρια της αστυνομίας τρεις δράστες των ληστειών σε Βριλήσσια & Βίλια

Πηγή: https://www.efsyn.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.