ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ μπροστά από το φέρετρό του

Δίπλα στο φέρετρο του Τζορτζ Μπους στέκεται από την πρώτη στιγμή, φρουρός και σύντροφος μέχρι το τέλος ένα πανέμορφο λαμπραντόρ.

Σάλι δόθηκε στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ τον περασμένο Ιούνιο για να τον βοηθά στις καθημερινές του ασχολίες και έμεινε μαζί του μέχρι τις τελευταίες του στιγμές.

Του είχε παραχωρηθεί από την οργάνωση America’s VetDogs, που στέλνει ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά να γίνουν βοηθοί σε βετεράνους ή εν ενεργεία ένστολους και διασώστες με αναπηρίες.

«Αποστολή εξετελέσθη» έγραψε ο Τζιμ ΜακΓκραθ ανεβάζοντας τη φωτογραφία που δείχνει τον Σάλι, ένα λευκό Λαμπραντόρ δυο ετών, ξαπλωμένο μπροστά στο φέρετρο του Τζορτζ Μπους.

Μετά την κηδεία του πρώην προέδρου η Σάλι αναμένεται να σταλεί ξανά στο America’s VetDogs και από εκεί να βρεθεί ο νέος της ιδιοκτήτης.

Sully, former President George H.W. Bush’s service dog, lies next to his casket ahead of national memorial services for Bush this week.

«Mission complete,» Bush spokesperson Jim McGrath said when he posted the photo on Twitter tonight. #Remembering41 pic.twitter.com/Mn6eaHo56g

— NBC Politics (@NBCPolitics) 3 Δεκεμβρίου 2018

Πηγή: https://www.in.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.