ΕΝΑ TESLA MODEL S για τον Σούπερμαν (+video)

1 από 10

Οι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων -όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι- έχουν την πεποίθηση πως οδηγώντας τα καμάρια τους σώζουν τον κόσμο, ως άλλοι υπερήρωες. Χωράει πολλή συζήτηση σχετικά με τον αν σώζουν ή επιβαρύνουν τελικά τον πλανήτη, όμως είναι μια αδιαπραγμάτευτη πραγματικότητα ότι σε πολλές συνειδήσεις η ηλεκτροκίνηση ισοδυναμεί με περιβαλλοντική σωτηρία. Τόσο που κάποιοι ετοίμασαν ένα Model S στα χρώματα του ισχυρότερου υπερήρωα (κι εδώ χωράει συζήτηση) όλων.

Δείτε ακόμα: Ένα Hyundai KONA για τον Iron Man

Η T Sportline είναι κάτι σαν τον επίσημο βελτιωτή της Tesla. Οι αναβαθμίσεις δεν αφορούν τα μηχανικά μέρη, αλλά τις δυνατότητες εξατομίκευσης και εμφανισιακής διαφοροποίησης. Τομείς στους οποίους αριστεύει το Project Superman. Όπως βλέπουμε, το εν λόγω Μodel S P100D είναι βαμμένο στο βαθύ μπλε της στολής του τελευταίου τέκνου του Κρύπτον. Αντιστοίχως, τα σήματα της Tesla είναι βαμμένα σε κόκκινο αντικατοπτρίζοντας το κόκκινο «S» και την φημισμένη κάπα του alter ego του Κλαρκ Κεντ. Το εξωτερικό look ολοκληρώνεται από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου των 21 ιντσών και το φιλέτο ανθρακονήματος στο πορτμπαγκάζ. Μέσα, ωστόσο, είναι που γίνεται «πανηγύρι».

Διαβάστε επίσης: Mε 400 χλμ./ώρα τελική και 1.000 χλμ αυτονομία το νέο Tesla

Κάθε σπιθαμή της καμπίνας επιβατών είναι καλυμμένη από δέρμα και suede, στον χρωματικό συνδυασμό του κόκκινου με το μπλε. Περισσότερο, βέβαια, σε Spiderman παραπέμπει η απόχρωση ή Πανιώνιο, αλλά οι άνθρωποι της Τ Sportline ισχυρίζονται πως το «εσωτερικό κάνει υπερήφανο κάθε φαν του μεγαλύτερου ήρωα της DC», ξεχνώντας πως στο ίδιο φανταστικό σύμπαν υπάρχει κι ένας Μπάτμαν (αναφορικά με το «μεγαλύτερος»). Το έμβλημα του δεύτερου μεγαλύτερου υπερήρωα της DC, λοιπόν, συναντάται στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων και τα πατάκια. Το ακριβές αντίγραφο του «S», όπως το έχουμε μάθει από comics και ταινίες, εμφανίζεται μόνο στο φωτεινό σύμβολο που εκπέμπουν οι καθρέπτες κάθε φορά που ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο.

Πηγή: http://www.autogreeknews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.