Το «νανοβιονικό» γιλέκο βγήκε απ’ τον… Παράδεισο

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Λοιπόν, χωρίς «σάλτσες», κατευθείαν στο ψητό: Ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας και πρώην υπουργός Υγείας, πουλάει μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής νανοβιονικά, «θαυματουργά» γιλέκα – απάτη, στην τιμή των 119 ευρώ.
Έχει σταματήσει πλέον να είναι αστείο. Το θέμα δεν είναι πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πουλάει προϊόντα μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής. Δικαίωμά του να τα πουλάει και δικαίωμα της, άλλοτε κραταιάς, συντηρητικής παράταξης να ανέχεται τον εξευτελισμό της θεσμικής και ιδεολογικής του ηγεμονίας στο κόμμα.
Το θέμα είναι αλλού. Τα «ιαματικά» νανογιλέκα, που πουλάει μέσω της εκπομπής του ο Άδωνις Γεωργιάδης, είναι τα ίδια (“Nanobionic”) που προωθούσε από τη «Ζούγκλα», ο Μάκης Τρανταφυλλόπουλος και που τα εργαστήρια του ΕΜΠ απέδειξαν πως πρόκειται περί απάτης
Ο αντιπρόεδρος όμως της αξιωματικής αντιπολίτευσης δε «μασάει», χωρίς καμία ηθική αναστολή δηλώνει με στόμφο πως τα γιλέκα θεραπεύουν από μυοσκελετικούς πόνους, δίνοντας μάλιστα ως παράδειγμα τη μαρτυρία του αδερφού του, Λεωνίδα. Άλλωστε με τόσα fake news που έχει διακινήσει, στην απάτη του γιλέκου που θεραπεύει σαν το νερό του Καματερού θα κολλήσει;
Εκτός όμως από την τηλε-πώληση «θαυματουργών» γιλέκων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, είναι και «ντίλερ» των συμφερόντων κάθε μεγαλοεπιχειρηματία και κάθε πολυεθνικής που θέλει να φοροαποφύγει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.