ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ κατηγορούμενη

Προφυλακιστέα  κρίθηκε μετά την απολογία της άλλη μία κατηγορούμενη στην υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού. Πρόκειται για  τη  φερόμενη ως υπαρχηγό του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσου, η οποία ήταν γραμματέας στο κεντρικό κατάστημα του ενεχυροδανειστή επί της οδού Πατησίων, η οποία εμφανίζεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη και μητέρα δύο παιδιών αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με παράνομες συναλλαγές και πως εργαζόταν νόμιμα στο κατάστημα.

«Υπαρχηγός με 1200 μισθό τον μήνα, είναι αστείο» σχολίασαν οι συνήγοροι της για τα στοιχεία της δικογραφίας εις βάρος της εντολέως τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για  την υπόθεση έχουν απολογηθεί μέχρι στιγμής 40 κατηγορούμενοι και έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι οκτώ κατηγορούμενοι,ενώ οι υπόλοιποι είναι ελεύθεροι με ή χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ο κύκλος των απολογιών αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο.

Πηγή: https://www.tanea.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.