Συρία: Εικόνες που προκαλούν φρίκη – Νεκρά παιδιά από τους τουρκικούς βομβαρδισμούς (φώτο)

Το πρόσταγμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν αρκετό, για να ξεκινήσει η στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στη βόρεια Συρία έπνιξε την περιοχή σ’ένα λουτρό αίματος.

Από το απόγευμα της Τετάρτης άρχισαν οι αεροπορικές επιδρομές και χτυπήματα από το πυροβολικό, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε και η χερσαία επίθεση.
Μέσα σε μερικά λεπτά ο ουρανός σκεπάστηκε από μαύρους καπνούς, την ίδια στιγμή που οι πολίτες έτρεχαν πανικόβλητοι, για να σωθούν.

Πολλοί κρατούσαν τα παιδιά τους στην αγκαλιά τους, προσπαθώντας να καταφέρουν να βγουν ζωντανοί από την τουρκική εισβολή.

Χρειάστηκαν μόνο μερικές ώρες για να θυμίζει πλέον η περιοχή ένα βομβαρδισμένο τοπίο, με σπίτια που είχαν καταστραφεί ολοσχερώς, όταν τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Μερικοί, μπορεί να στάθηκαν πιο τυχεροί και να κατάφεραν να ξεφύγουν, έχοντας μόνο τραυματιστεί.

Άλλοι, όμως, που δέχθηκαν τα πυρά ξεψύχησαν, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου είναι συγκλονιστικές.

Καταφέρνουν να χωρέσουν τον ανθρώπινο πόνο και την ασύλληπτη τραγωδία που βιώνουν τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι στη Συρία.

Ακόμη και μικρά παιδιά έχασαν τη ζωή τους, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γονιών τους που δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να τα προστατέψουν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.