«ΡΕΤΙΡΕ», 23 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ – Η άγνωστη φωτογραφία του reunion (εικόνα)

Πολύς ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το «Ρετιρέ», την κωμική σειρά του 90, ειδικά μετά και τις δηλώσεις της Κατερίνας Σοφιανού, κατά κόσμον, Κατερίνας Γιουλάκη, ότι επρόκειτο γα ένα σιριαλάκι.

Σήμερα το Downtown αποκάλυψε μία φωτογραφία από ένα reunion, των πρωταγωνιστών της σειράς. Η φωτογράφιση έγινε το 2015, οπότε και το περιοδικό έκανε πρόταση στους πρωταγωνιστές να ποζάρουν ξανά μαζί.

Οι απουσίες ήταν ηχηρές και η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα 3 χρόνια μετά.

Η συντακτική ομάδα του περιοδικού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεκέμβριος 2015. Άγνωστο παραμένει γιατί το reunion του Ρετιρέ έμεινε στο συρτάρι. Λίγο το γεγονός ότι απουσίαζε η Κατερίνα Γιουλάκη, λίγο το location που δεν θύμιζε σε τίποτα 90s, η φωτογράφιση θεωρήθηκε μη αντιπροσωπευτική του vintage κλίματος που θέλαμε να αποδοθεί».

ΣχετικαΚατερίνα Γιουλάκη: «Ένα σιριαλάκι ήταν το Ρετιρέ» (video)Κατερίνα Γιουλάκη: «Ένα σιριαλάκι ήταν το Ρετιρέ» (video)

Στην φωτογραφία πόζαραν οι:

Παύλος Ευαγγελόπουλος, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Κλαίρη Κατσαντώνη, Νεφέλη Ορφανού, Τάσος Κωστής, Τζόυς Ευείδη και Μάκης Δελαπόρτας.

 

     View this post on Instagram         

Το Ρετιρέ 📺 Δεκέμβριος 2015. Άγνωστο παραμένει γιατί το reunion του Ρετιρέ έμεινε στο συρτάρι. Λίγο το γεγονός ότι απουσίαζε η Κατερίνα Γιουλάκη, λίγο το location που δεν θύμιζε σε τίποτα 90s, η φωτογράφιση θεωρήθηκε μη αντιπροσωπευτική του vintage κλίματος που θέλαμε να αποδοθεί! #happybirthday #downtownmaggr

A post shared by DownTown Magazine Greece (@downtownmaggr) on Dec 2, 2018 at 3:02am PST

 

Πηγή: https://www.athensvoice.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.