Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν πριν από λίγο οι τρεις κατηγορούμενοι Αλβανοί για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τον Οκτώβριο του 2017.

Ειδικότερα με ομόφωνη απόφαση του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, έπειτα από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία, επέβαλε στον Ιμπραχήμ Μπραχιμάη, ο οποίος είχε αποδεχθεί ότι πυροβόλησε τον Μιχ. Ζαφειρόπουλου εκτός από ισόβια για την ανθρωποκτονία και επιπλέον ποινή 11 ετών για δυο ληστείες, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ισόβια επιβλήθηκαν και στους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Όλντι Ντούλτσε και Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Σε δήλωσή της η χήρα του Μιχ. Ζαφειρόιπουλου Βίκυ Ζαφειροπούλου είπε: «Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη και τους ενόρκους. Δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το Μιχάλη. Θα βγάλουμε μια ανακοίνωση η οικογένεια συνολικά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ευχαριστώ για όλα και για το πόσο διακριτικοί ήσασταν μαζί μας».

Ερώτηση: Σας ανακουφίζει η σημερινή απόφαση;

Απάντηση: Δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή τους γιατί ήταν φυλακή και είναι φυλακή και θα είναι φυλακή. Δεν θα αλλάξει κάτι για αυτούς και δυστυχώς ούτε για μένα και τα παιδιά μου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.