ΒΟΛΟΣ: ΦΥΓΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕ αστυνομικούς

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον Βόλο. Ένας φυγόποινος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 43χρονος στην εθνική οδό Βόλου-Φαρσάλων

Τότε σύμφωνα με το magnesianews.gr ο φυγάς επιτέθηκε και δάγκωσε τους αστυνομικούς.

Όλα πήγαιναν καλά στον τυπικό έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Αλμυρού στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 43χρονος στην εθνική οδό Βόλου-Φαρσάλων, ως την στιγμή που προσπάθησαν να ελέγξουν τον συνοδηγό του.

Τα στοιχεία που έδωσε στους αστυνομικούς αποδείχθηκαν αμέσως ψεύτικα αλλά, όταν εκείνοι προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ο 51χρονος τους εξύβρισε, τους απώθησε βίαια και προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας.

ΣχετικαΣτον ανακριτή οι αστυνομικοί που φαίνονται στα βίντεο με τον Ζακ ΚωστόπουλοΣτον ανακριτή οι αστυνομικοί που φαίνονται στα βίντεο με τον Ζακ Κωστόπουλο

Οι ένστολοι τον καταδίωξαν και τον έφτασαν, όμως ο φυγάς πάλεψε προσπαθώντας να αποφύγει τις χειροπέδες και δάγκωσε δύο από αυτούς!

Χρειάστηκε να επέμβουν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. για να ακινητοποιηθεί ο 51χρονος και να οδηγηθεί στο τμήμα όπου αποκαλύφθηκε γιατί αντέδρασε τόσο βίαια. 

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας για απάτη κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα.

ΣχετικαΒόλος: Μία ανακοπή και τρεις λιποθυμίες στη τελετή φωταγώγησηςΒόλος: Μία ανακοπή και τρεις λιποθυμίες στη τελετή φωταγώγησης

Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που του άσκησε δίωξη για αντίσταση, εξύβριση, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών και διέταξε τον εγκλεισμό του στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης πέντε ετών που του είχε επιβληθεί.

Στους δύο δαγκωμένους αστυνομικούς παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αλμυρού.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.