ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ: Αποκλειστικά βίντεο από την “πόλη του φωτός”

Το Παρίσι έχει παραδοθεί στη δίνη της εξέγερσης των “κίτρινων γιλέκων” με ότι αυτό συνεπάγεται. Η πόλη τοτυ φωτός θύμιζε το Σάββατο, κυρίως προς το βράδυ, εμπόλεμη ζώνη.

Ειδικά στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας καπνοί άχνιζαν από παντού ενώ οι σειρήνες των ασθενοφόρων ακούγονταν συνεχώς συνθέτοντας ένα σύμπαν αν μην τι άλλο ιδιαίτερο, ακόμα και το συνηθισμένο στις εξεγέρσεις Παρίσι.

Τα αποκλειστικά video που σας παρουσιάζει το news247 είναι αρκούντως χαρακτηριστικά. Αυτό ιδιαίτερα με τα δεκάδες ασθενοφόρα που έχουν σπεύσει να παραλάβουν τραυματίες από τα πεδία του συγκρούσεων φανερώνει ότι οι οδομαχίες ήταν συνεχείς και πολλές και κράτησαν για πολλή ώρα.

Σ’ άλλο video μπορείτε να δείτε ιδιοκτήτη καταστήματος ο οποίος έχει διάλογο με εκπρόσωπο των “κίτρινων γιλέκων”, ενώ στο κατάστημά του έχει διαπιστώσει φθορές.

Τα videos ήρθαν στην κατοχή του news247 από Ελληνα αναγνώστη του ο οποίος ζει στο Παρίσι και πέρασε μία πολύ δύσκολη ημέρα το Σάββατο.

Φωτογραφίες από το εξεγερμένο Παρίσι Φωτογραφίες από το εξεγερμένο Παρίσι

Επέστρεψε ο Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν επέστρεψε από την Αργεντινή και έχει ήδη συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη για τη διαχείριση του φαινομένου.

Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωνε από το Μπουένος Άιρες πως «δεν θα δεχθεί ποτέ τη βία». Σύμφωνα με τον ίδιο, η βία αυτή «δεν έχει καμιά σχέση με την έκφραση ενός θεμιτού θυμού» για την αύξηση της τιμής των καυσίμων και τη μείωση της αγοραστικής δύναμης.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι μπροστά του και καλείται να δώσει λύσεις.

Φωτογραφίες από το εξεγερμένο Παρίσι Φωτογραφίες από το εξεγερμένο Παρίσι

Δείτε τα χαρακτηριστικά video

Πηγή: https://www.news247.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.