ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ δολοφόνου της Κέρκυρας

Αλλεπάλληλες φορές προσπάθησε να παραπλανήσει τις έρευνες των αστυνομικών ο 44χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 63χρονο Αλβανό στα Σπαρτερά της Κέρκυρας, αλλά τελικά υπέδειξε πού έκρυψε το όπλο του εγκλήματος!

Ο φερόμενος ως δράστης ισχυριζόταν εξ αρχής ότι βρισκόταν σε σύγχυση από την στιγμή της δολοφονίας του άτυχου άνδρα με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί στο καφενείο της περιοχής το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, λίγη ώρα πριν τον εκτελέσει εν ψυχρώ.

Την σύγχυση επικαλέστηκε και όταν ανάγκασε δύτες να ψάχνουν στον βυθό του λιμανιού της Λευκίμμης για το όπλο του εγκλήματος, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησαν έρευνες σε άλλα σημεία που υπέδειξε, χωρίς αποτέλεσμα! Τελικά, η κυνηγετική επαναληπτική καραμπίνα του βρέθηκε σε μια δασική έκταση κοντά στα Σπαρτερά όπου την είχε κρύψει.

Όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση του όπλου, αν και στο σώμα του 63χρονου υπήρχαν δύο τραύματα, ο 44χρονος είχε πυροβολήσει τρεις φορές εναντίον του. Όμως, προφανώς η μια βολή αστόχησε. Η ανεύρεση του όπλου του εγκλήματος, που ανήκει στον 44χρονο, ουσιαστικά «δένει» οριστικά την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του που του άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας….

Πηγή: https://www.protothema.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.