ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΦΕΡΝΟΥΝ τα πάνω – κάτω

Στο https://www.in.gr διαβάσαμε:

Το όνομά του είναι Cinta Vidal Agulló.

 

Ζωγραφίζει ασταμάτητα από τότε που ήταν παιδί. Σπούδασε στο Escola Massana στη Βαρκελώνη και όταν ήταν 16 ετών άρχισε να δουλεύει ως μαθητευόμενος στο Taller de Escenografia Castells Planas στο St. Agnes de Malanyanes όπου έμαθε από τον Josep και τον Jordi Castells να αγαπά τη σκηνογραφία.

Όσον αφορά την απεικόνιση, δεν έχει σταματήσει ποτέ να πειραματίζεται. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας για διάφορους πελάτες και σταδιακά κατευθύνεται στον κόσμο της ζωγραφικής και δημιουργεί τα δικά του έργα.

Η πιο πρόσφατη σόλο εμφάνιση του Cinta Vidal «Viewpoints» ολοκληρώθηκε στην Thinkspace Gallery την περασμένη εβδομάδα στο Λος Άντζελες και υπάρχουν ακόμη μερικά πανέμορφα κομμάτια (ζωγραφισμένα σε ξύλο φυσικά!) για να δείτε. Στην συλλογή, το «Optional Rotator», είναι ένα εργαλείο για βέλτιστη προβολή , μπορείτε να περιστρέψετε τον καμβά όπου θέλετε.(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.