Τσίπρας κατά κυβέρνησης για τα κενά έδρανα: Είναι και ρεβανσιστές και δειλοί ταυτόχρονα – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, κατά την έναρξη της τοποθέτησής του στη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, σημειώνοντας πως “αποφάσισαν να το βάλουν στα πόδια… είναι και ρεβανσιστές και δειλοί ταυτόχρονα”.

Αναφερόμενος στην μη παρουσία του Πρωθυπουργού στη συζήτηση, αλλά και στην απόφαση της κυβέρνησης να παραμείνουν άδεια τα υπουργικά έδρανα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι η πρώτη φορά που συναντά αυτή την εικόνα και μάλιστα σε μία κοινοβουλευτική διαδικασία, που αφορά ένα τόσο κρίσιμο θέμα.

“Δεν έχει το σθένος, την πολιτική ευθύνη, τα κότσια να είναι σε αυτό το κυβερνητικό έδρανο ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε οι υπουργοί ούτε έστω ένας απλός υφυπουργός”, είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι “το ελάχιστο που όφειλαν να κάνουν, θα ήταν να σταθούν στο ύψος των πολιτικών και κοινοβουλευτικών περιστάσεων. Να βρίσκονται σήμερα σε αυτή εδώ την αίθουσα και να λάβουν τον λόγο, να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη, να πουν τα επιχειρήματά τους. Αλλά αποφάσισαν να το βάλουν στα πόδια. Γιατί, όπως αποδεικνύεται είναι και ρεβανσιστές και δειλοί ταυτόχρονα”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.