Φοβερές καταγγελίες από τον Κατρούγκαλο για τον ακροδεξιό γκεμπελίσκο Άδωνι Γεωργιάδη

Για χυδαιότητα και γκαιμπελισμό καταγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ‘Αδωνι Γεωργιάδη. Αφορμή φωτογραφίες που έδειξε ο κ. Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Κατρούγκαλος και η ‘Ελενα Κουντουρά έχουν φωτογραφηθεί με τον βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, τον κ. Μπαμπάμτση (ΕΔΩ).
Μερικές ώρες αργότερα ο κ. Γεωργιάδης το ανασκεύασε μέσω τουίτερ, λέγοντας ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο, τον κ. Πιτταρά, σημειώνοντας όμως ότι οι φωτογραφίες είναι όλες από την ίδια εκδήλωση, και του Λ. Αυγενάκη και των υπουργών. Αυτό, όμως, διαψεύδει ο κ. Κατρούγκαλος με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λέγοντας ότι «ο κ. Πιτταράς είναι γνωστό πρόσωπο, επικεφαλής του Αμερικανικού Φόρουμ και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στην Αμερική. Οι φωτογραφίες αυτές είχαν βγεί τυχαία σε εκδήλωση κάποιας πρέσβειας».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.