Σάλος στην Κύπρο: Τρεις γυναίκες επιτέθηκαν ρατσιστικά σε Ρωσίδα [Βίντεο]

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στην Κύπρο για το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τρεις Κύπριες να κάνουν ρατσιστική επίθεση σε μια Ρωσίδα.

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα «Πολίτης», το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στη Λάρνακα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ομάδα γυναικών επιτέθηκε φραστικά με αισχρές βρισιές και απειλές σε γυναίκα από Ρωσία μπροστά μάλιστα σε ένα ανήλικο παιδί. Μάλιστα η μία από αυτές επιχείρησε να χτυπήσει την γυναίκα και την έφτυσε στο πρόσωπο.

Η γυναίκα που δέχτηκε τη ρατσιστική επίθεση ονομάζεται Σβετλάνα Ζαίτσεβα, κατάγεται από την Αγία Πετρούπολη και ζει μόνιμα στη Λεμεσό τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ είναι μητέρα τριών παιδιών.

Όπως είπε στον «Πολίτη», το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις 20:30 το βράδυ είχε πάει στη Λάρνακα για να αφήσει ένα κλειδί στο σπίτι κάποιας φίλης της. Επειδή δεν είχε ξαναπάει αναζήτησε την διεύθυνση με GPS. Τυχαία βρέθηκε στο πάρκινγκ και είδε ένα κόκκινο αυτοκίνητο να χτυπάει ένα άσπρο. Η οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα και όταν δεν είδε κάποιον να αντιδρά συνέχισε την πορεία της προς την έξοδο του πάρκινγκ. Βλέποντας το περιστατικό η Σβετλάνα Ζαίτσεβα έκανε νόημα στο κόκκινο αυτοκίνητο να σταματήσει και έβγαλε φωτογραφίες από το συμβάν. Τότε από το κόκκινο αυτοκίνητο κατέβηκαν τρεις γυναίκες και ένα παιδί. Την ρώτησαν αν είναι δικό της το αυτοκίνητο και όταν η Σβετλάνα απάντησε όχι, τότε άρχισε η επίθεση εναντίον της.

«Αυτά που φαίνονται στο βίντεο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έκαναν και μου είπαν», ανέφερε στον «Πολίτη».

Για την ιστορία το αυτοκίνητο που χτυπήθηκε από το όχημα των γυναικών ανήκει σε άτομο με ειδικές ανάγκες.

Δείτε το βίντεο:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.