Ζητούν και τα… ρέστα από την Ελλάδα οι αλλοδαποί: «Εδώ είναι φυλακή – Δεν τα περιμέναμε έτσι»! (βίντεο)

Ζητούν και τα ρέστα από την Ελλάδα οι αλλοδαποί οι οποίοι σαν εκδρομή έρχονται απλά στην Ελλάδα παραβιάζοντας ότι σύνορα βρουν είτε θαλάσσια είτε χερσαία.

Σε ρεπορτάζ του γαλλικού AFP από τη Λέσβο ένας οργισμένος μετανάστης από άγνωστη χώρα λέει:

«Eίναι σαν φυλακή εδώ για εμάς. Δραπετεύσαμε από την χώρα μας για να γλιτώσουμε από την τρομοκρατία αλλά εδώ το βλέπετε και με τα δικά σας μάτια είναι σαν φυλακή. Κάθε μέρα χάνουμε τις έγκυες γυναίκες μας, τις μητέρες μας, τα παιδιά μας και δεν είναι αυτό που περιμέναμε».

 

Βέβαια να τονιστεί πως οι καταυλισμοί των μεταναστών στη Λέσβο και τα νησιά πρόκειται σύντομα να αδειάσουν, καθώς στα μέτρα της «αποσυμφόρησης» οι περισσότεροι θα μετακινηθούν στην περίφημη «ενδοχώρα» που τους χωρά όλους προκειμένου να μεταφερθούν σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία, με τελικό στόχο την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία, με την οποία ειρήσθω εν παρόδω ουδείς ασχολείται.

Το μυαλό και η σκέψη όλων είναι στους αλλοδαπούς.

Αλλά και γιατί να ασχοληθούν με τους Έλληνες άλλωστε;

Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο ελληνογενής πληθυσμός στη χώρα μας μειώθηκε σε επίπεδα πάνω από 50.000 άτομα το 2018, συνεχίζοντας μια τραγικά καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα πάντα με την ΕΛΣΤΑΤ, το 2018 καταγράφηκαν 33.857 περισσότεροι θάνατοι από τον αριθμό των γεννήσεων.

Αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, σκοπίμως ή μη, το σύνολο σχεδόν των θανόντων στη χώρα μας αφορά Έλληνες πολίτες, ενώ μεγάλο μέρος των γεννήσεων προέρχεται από Μουσουλμάνες μητέρες.

Αυτό σημαίνει ότι, το ισοζύγιο θανάτων-γεννήσεων είναι συγκριτικά μεγαλύτερο όσον αφορά τους Έλληνες, έτσι ώστε πιθανώς να ξεπερνά τα 50.000 άτομα το χρόνο, μια πραγματικότητα που παρατηρείται να επαναλαμβάνεται τα τελευταία 5-7 χρόνια.

Με το ρυθμό αυτό, στο ορατό μέλλον η πλειοψηφία των εγκατεστημένων στη χώρα πολιτών θα είναι Μουσουλμάνοι με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Ελληνισμό που επιβίωσε εδώ για 3.000 χρόνια.

Δείτε ακόμη ένα βίντεο του euronews από τις καθημερινές αποβάσεις στη Λέσβο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.