Αυτά είναι τα καθάρματα που εκτέλεσαν τον Ζαφειρόπουλο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αρχές στοιχεία και φωτογραφίες των στυγνών δολοφόνων του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου. Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.
Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των δύο Αλβανών υπηκόων δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
O συλληφθείς Αλβανός, που ομολόγησε τη δολοφονία του Mιχάλη Ζαφειρόπουλου, οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτη στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Είχε παραβιάσει την άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Κασσάνδρας, συνελήφθη στην Πάτρα όπου αναζήτησε καταφύγιο μετά τη δολοφονία πριν από περίπου 20 ημέρες στην οδό Ασκληπειού. Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά πέντε Αλβανοί.
Πρόκειται για τους
– (επ.) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME , γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία:
-Και τον μη συλληφθέντα (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία, ο οποίος απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία:
Σε βάρος τους,ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.
Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.