Τι αποκάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου-Τον εκβίαζαν για να πάρουν 5 εκατ. ευρώ από πελάτη του- ΒΙΝΤΕΟ

Δραπέτης των φυλακών Κασσάνδρας είναι ο 32χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Όπως ανακοίνωσαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. , κατά τη διάρκεια σχετικής ενημέρωσης για την υπόθεση, ο 32χρονος είχε πλούσιο ποινικό παρελθόν, καθώς μεταξύ άλλων είχε κατηγορηθεί για βιασμό, ληστεία, πλαστογραφία, απειλή κλπ…
Ο 32χρονος ο οποίος συνελήφθη σε καταυλισμό Ρομά στην Πάτρα, τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε λάβει τακτική άδεια, από την οποία δεν επέστρεψε ποτέ στις φυλακές.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ο δεύτερος δράστης της δολοφονίας έχει διαφύγει στην Αλβανία, ενώ οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει και τους τρεις ηθικούς αυτουργούς. Όλοι τους είναι έγκλειστοι των φυλακών και έχουν απασχολήσει τις αρχές για σωρεία παραβάσεων και απόπειρα ανθρωποκτονίας δικηγόρου στην Πεντέλη.
Οι τρεις ηθικοί αυτουργοί της δολοφονία Ζαφειρόπουλου ζητούσαν από έγκλειστο των φυλακών Κορυδαλλού, και γνωστό επιχειρηματία, 5 εκατ. ευρώ, όπως ισχυρίζονται, για να αλλάξουν την κατάθεσή τους σχετικά με αυτή την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Πεντέλη.
Επειδή δεν μπορούσαν να τον πιέσουν μέσα στις φυλακές «νοίκιασαν» δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής, προκειμένου να πιέσουν τον επιχειρηματία μέσω του δικηγόρου του, ο οποίος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. Όπως υποστηρίζουν, τους έδωσαν εντολή να πάνε στο γραφείο του και να τον εκβιάσουν για να στείλει το μήνυμα στον πελάτη του.
Η αμοιβή που έταξαν στον 32χρονο και σε άλλο ένα άτομο που αναζητείται ήταν 3.000 ευρώ.
https://www.youtube.com/watch?v=IFzSUerX9Y4rn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.