Βίντεο-σοκ: Πώς σκοτώθηκε ο φίλαθλος στον αγώνα του Απόλλωνα Πόντου – Τον έσπρωξαν και κτύπησε στο κεφάλι

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει πως έγινε το τραγικό περιστατικό την Κυριακή στο γήπεδο της Καλαμαριάς με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας φίλαθλος όταν ένας 70χρονος άντρας έπεσε νεκρός στις κερκίδες μετά από διαπληκτισμό που είχε με συνομήλικό του.

Όπως καταδεικνύεται χάθηκε χωρίς λόγο για ασήμαντη αφορμή.

Ο 70χρονος έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο στο γήπεδο της Καλαμαριάς και στην διάρκεια του αγώνα Απόλλωνας Πόντου  – Χανιά όταν τον έσπρωξε άλλος φίλαθλος με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματισθεί θανάσιμα στο κεφάλι. Ο 70χρονος, ήταν κάτοικος Καλαμαριάς και βρέθηκε στο γήπεδο ώστε να δει το παιχνίδι του Απόλλωνα.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το Flashnews.gr φαίνεται καρέ – καρέ όλο το περιστατικό το οποίο ξεκίνησε με τον 70χρονο να διαπληκτίζεται λεκτικά με συνομήλικο του επίσης από την Καλαμαριά.

Καρε-καρε στο βίντεο η πτώση του 70χρονου
Ξαφνικά και ενώ ο 70χρονος πάει προς τα σκαλοπάτια για  να φύγει ένας άλλος πηγαίνει και τον σπρώχνει με αποτέλεσμα την πτώση του στα σκαλοπάτια η οποία αποδείχτηκε μοιραία, αφού παρά τις προσπάθειες των γιατρών που ήταν στο γήπεδο και βρέθηκαν στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή.

Δειτε το βίντεο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.