ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Για ακόμη μια φορά οι Γκαιμπελίσκοι νταβατζήδες αλλοίωσαν το πραγματικό γεγονός

Αυτό που συνέβη σήμερα κατά την διάρκεια του εορτασμού στην Θεσσαλονίκη είναι αδιανόητο, είναι ντροπή, είναι ασέβεια στο θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι προδοσία. Την ώρα που δεκάδες χιλιάδες κόσμος στην μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών είχε πλημμυρίσει την παραλία της Θεσσαλονίκης αποθεώνοντας τις ένοπλες δυνάμεις που έκανα μία πρωτοφανή επίδειξη δύναμης, την ώρα που ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας περπατούσε για ολόκληρα χιλιόμετρα μέσα στον κόσμο ο οποίος τον καταχειροκροτούσε, οι νταβατζήδες δημοσίευαν πλαστά ρεπορτάζ για «κάγκελα». 
Όταν αποκρύπτεις το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήγε περπατώντας από το λιμάνι μέχρι το λευκό Πύργο περνώντας μάλιστα μέσα από την κατάμεστη πλατεία Αριστοτέλους, όταν αποκρύπτεις τους δεκάδες χιλιάδες έλληνες που τίμησαν τον Πολιούχο και τις ένοπλες δυνάμεις,  Όταν αποκρύπτεις το σκληρό μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στους Σκοπιανούς, στους αλβανούς, στους τούρκους και την συμμορία του Σημίτη, τότε δεν είσαι απλά προπαγανδιστής. Δεν είσαι άθλιος γκαιμπελίσκος. Είσαι η Πέμπτη Φάλαγγα.
FC1243C0-8061-457B-97DA-19F30D1BB763
Έτσι για την ιστορία, τα κάγκελα είχαν τοποθετηθεί σε μήκος όχι παραπάνω από 100 m για την ασφάλεια των πολιτών και μόνο καθότι υπήρχε διέλευση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών προς τον χώρο της δοξολογίας. Αλλά ο Πρόεδρος πήγε και χαιρέτισε ακόμα και τους παρευρισκόμενους που ήταν πίσω από τα κάγκελα. Όπως χαιρέτησε χιλιάδες λαού μέχρι να φτάσει στο Αβέρωφ όπου πήγε με τα πόδια και γύρισε ακολουθώντας τη διαδρομή που σας περιγράψαμε.  Και εκεί φυσικά δεν υπήρχε ούτε κάγκελο ούτε καν κορδέλα.
 Τα κάγκελα λοιπόν δεν τα έχει ανάγκη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αντίθετα κάποια άλλοι θα πρέπει να αρχίσουν να τα συνηθίζουν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.