To δράμα των αστυνομικών στα Εξάρχεια – Ούτε καφέ δεν τους δίνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, ο οποίος, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, είπε πως στα Εξάρχεια δεν πουλάνε καφέδες σε αστυνομικούς.

«Χθες και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις για την εκκένωση των καταλήψεων, στην περιοχή της Νεάπολης Εξαρχείων, πήγαν δύο αστυφύλακες να πάρουν έναν καφέ. Και δεν τους πουλούσε καφέ το μαγαζί», αποκάλυψε Δ. Πάκος στο πλαίσιο της συζήτησης που αφορούσε τις πρόσφατες επιχειρήσεις της αστυνομίας εναντίον καταλήψεων στέγασης προσφύγων και μεταναστών.

Την σκυτάλη πήρε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου που ήταν κι αυτός καλεσμένος στην εκπομπή. Σύμφωνα με τη δική του, διαφωτιστική εκδοχή: «Το μαγαζί δεν τους πουλούσε καφέ, διότι κάποιοι πηγαίνουν στο μαγαζί και του λένε «αν πουλήσεις καφέ στους μπάτσους, εντάξει….».

«Αν δεν τελειώσει το θέμα με τις καταλήψεις που είναι αρκετές ακόμα, δε θα μπορέσει το κράτος να έχει μια συνολική εικόνα του τι γίνεται εκεί και αν μπορεί να επανέλθει η περιοχή σε κανονικότητα», φρόντισε να επισημάνει ο κ. Πάκος κλείνοντας την τοποθέτησή του.

Συστήνουμε στον κύριο Δ. Πάκο την επόμενη φορά που θα θελήσει να απολαύσει τον καφέ του στα Εξάρχεια να συνοδεύεται και από ένα άγημα καθώς όπως πρόσφατα είχε δηλώσει ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Για να επιχειρήσεις μέσα στα Εξάρχεια, θέλεις στρατό».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.