ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΙΒΕΡ ΝΑ παίξει τον τελικό στη Μαδρίτη

Στο https://www.protothema.gr διαβάσαμε:

Την ώρα που οι οπαδοί της Μπόκα και της Ρίβερ κάνουν χαμό για ένα αεροπορικό εισιτήριο ώστε να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη και να δουν τον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores, η Ρίβερ με έγγραφό της έκανε γνωστή την άρνησή της να διεξαχθεί στην ισπανική πρωτεύουσα ο τελικός.

Το έγγραφο που φέρει την υπογραφή του προέδρου, Ροδόλφο Ντ’Ονόφριο αναφέρει πως την ευθύνη για την αναβολή της αναμέτρησης στο Μονουμεντάλ την έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις, ενώ παράλληλα τονίζει πως η διεξαγωγή του δεύτερου τελικού μακριά από τη Λατινική Αμερική αδυνατίζει τη φύση της ίδιας της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί μέρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Νότιας Αμερικής.

Το πιο σημαντικό σκέλος του εγγράφου της Ρίβερ έχει να κάνει με τον ισχυρισμό της ότι σε περίπτωση που ο δεύτερος τελικός λάβει χώρα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, τότε δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις, κι αυτό γιατί το πρώτο ματς είχε διεξαχθεί στην έδρα της Μπόκα Τζούνιορς.

Με αυτόν τον τρόπο η Ρίβερ εκφράζει με επίσημο τρόπο την άρνησή της να αγωνιστεί στη Μαδρίτη, και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση της CONMEBOL, μιας και ήδη έχει ανακοινωθεί ότι το παιχνίδι θα λάβει χώρα την άλλη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.
Πηγή:www.gazzetta.gr(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.