ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΚ Κωστόπουλο έξω από την ΓΑΔΑ

Στο https://www.in.gr διαβάσαμε:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Ζακ Κωστόπουλο με κυρίαρχο σύνθημα «Οργή και θλίψη η Zackie θα μας θλίψει, οι ζωές μας έχουν αξία», πραγματοποίησαν συλλογικότητες, κυρίως από τον χώρο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, το μεσημέρι,του Σαββάτου έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν από την συμβολή των Λεωφόρων Κηφισίας και Αλεξάνδρας και έκαναν πορεία έως την ΓΑΔΑ, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα, ενώ, όπως τόνισαν, μεταξύ άλλων, πρέπει να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.Αναλυτικά το κάλεσμα των 12 οργανώσεων:

«Στις 21 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, μέρα μεσημέρι και σε δημόσια θέα δολοφονήθηκε βάναυσα ο Zak Kostopoulos. Ιδιοκτήτες με στοιχεία καθημερινού φασισμού και αστυνομικοί συνέπραξαν στον άγριο θάνατο του μπροστά σε δεκάδες βλέμματα κοινωνικής απάθειας.

Η Αστυνομία, αφού ρίχτηκε με βαρβαρότητα στο ανήμπορο και αιμόφυρτο σώμα του Ζακ, τον συνέλαβε και του έδεσε τα χέρια λίγο πριν ξεψυχήσει, ακυρώνοντας έτσι οποιαδήποτε προσπάθεια ανάνηψης θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Στη συνέχεια έφυγε αφήνοντας τον ιδιοκτήτη να σκουπίσει επιδεικτικά τα αίματα και ενδεχομένως να καταστρέψει πολύτιμα στοιχεία της υπόθεσης. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια πρωτοφανής επιχείρηση συγκάλυψης της δολοφονίας και σπίλωσης του θύματος».(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.