CREED II: Ο ΣΤΑΛΟΝΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ τον Ρόκυ – Το συγκινητικό “αντίο”

Στο https://www.news247.gr διαβάσαμε:

Το Ρόκυ Μπαλμπόα του 2006 πιστεύαμε πως θα ήταν η τελευταία ταινία του θρυλικού πυγμάχου. Ήταν άλλωστε το τελευταίο “αντίο” του Σταλόνε ως fighter πάνω στο ρίνγκ.

Έντεκα χρόνια μετά όμως ο Σταλόνε επέστρεψε με το πρώτο Creed, μια ταινία για την οποία αδίκως δεν απέσπασε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου. Αυτή τη φορά δεν ήταν ο πρωταγωνιστής, ήταν όμως εκείνος που “έχτιζε” τον νέο Θρύλο, όπως ενσαρκώθηκε από τον Michael B. Jordan.

Σήμερα 29 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα, το σίκουελ Creed 2, όπου ο Adonis Creed μονομαχεί με τον γιο του Ιβάν Ντράγκο σε μια άτυπη ρεβάνς για τον αγώνα στον οποίο είχε χάσει τη ζωή ο πατέρας του. Στο σίκουελ επιστρέφει μάλιστα και ο Ντόλφ Λούντγκρεν στορόλο του Ιβάν Ντράγκο.

Ο “Sly” επέλεξε να αποχαιρετίσει αυτή τη φορά οριστικά τον Ρόκυ με ένα βίντεο που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο Instagram.

“Ένας νέος κόσμος ανοίγεται με τη νέα γενικά. Είμαι χαρούμενος κοιτάζοντας πίσω. Αυτός ο νεαρός άλλαξε όλη την ιστορία”, λέει ο Σταλόνε δίνοντας το “χρίσμα” στον Michael B. Jordan:

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας που βγαίνει σήμερα στις αίθουσες: (Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.