Δολοφόνησαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο – Ήταν γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ

Σοκ προκαλεί η είδηση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 19:10, δύο άτομα χτύπησαν την πόρτα του δικηγορικού γραφείου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, την οποία άνοιξε ένας συνεργάτης του. Οι δράστες, οι οποίοι μιλούσαν σπαστά ελληνικά, προσποιούμενοι τους πελάτες, κατάφεραν να προσεγγίσουν τον γνωστό ποινικολόγου.
Ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και όταν ο συνεργάτης του έτρεξε να δει τι είχε συμβεί, βρήκε τον δικηγόρο να έχει πέσει νεκρός πάνω στο γραφείο του, ενώ οι δράστες είχαν διαφύγει.
Στον τόπο της δολοφονίας βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση, καθώς και ιατροδικαστής. Στο σημείο βρίσκεται και η οικογένεια του άτυχου δικηγόρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος βρέθηκε χτυπημένος, με δύο σφαίρες στην κοιλιακή χώρα, πάνω στο γραφείο του.
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει προσαγωγές από το σημείο.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος , 52 ετών, ήταν γιος του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2006.

ΤΩΡΑ: Ο Αλέξης ζήτησε πάσει θυσία την σύλληψη των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Την οργή του πρωθυπουργού προκάλεσε η στιγμή και άνανδρη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε αμέσως με τον υπουργό προστασίας του πολίτη και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση του εγκλήματος και όλες τις παραμέτρους του. Οι αρχές μέχρι αυτή τη στιγμή δεν απορρίπτουν κανένα ενδεχόμενο και διερευνούν όλα τα στοιχεία που πιθανόν μπορεί να οδηγήσουν τους δράστες.


Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.