ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Chanel στην Νέα Υόρκη

Στο https://www.in.gr διαβάσαμε:

Τι είναι καλύτερο από ένα δωμάτιο γεμάτο Chanel; 14.000 τετραγωνικά πόδια και πέντε ορόφους από τις δημιουργίες του οίκου Chanel από τον Karl Lagerfeld, συμπεριλαμβανομένων των έτοιμων ενδυμάτων, τσάντες, παπούτσια, κοστούμια και γυαλιά, ρολόγια και κοσμήματα και καλλυντικά.

Μετά από μια ανακαίνιση δύο ετών, η παριζιάνικη μάρκα αποκάλυψε τη νεοσύστατη μπουτίκ της 57ης οδού από τον αρχιτέκτονα Peter Marino και είναι το όνειρο κάθε fashionista. Κάντε μια περιήγηση και δείτε μερικά από τα αποκλειστικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε μόνο μεταξύ Madison και 5th Avenue.

Στον δεύτερο όροφο μπορεί κανείς να βρει παπούτσια από τις τρέχουσες κολεξιόν, τσάντες και κοσμήματα. Στο τρίτο όροφο υπάρχουν οι κολεξιόν έτοιμου ενδύματος και κυρίως πλεκτά, ενώ υψηλές δημιουργίες σας περιμένουν στο τέταρτο. Όσο για τον τελευταίο όροφο, προορίζεται για VIP πελάτες. (Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.