«Η αλήθεια…» – Τι απαντά ο Ιβάν Σαββίδης για το περιστατικό με τον Αυγενάκη – Επίθεση του νέου εκπροσώπου του ΠΑΟΚ στον Βαξεβάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την άμεση και έντονη αντίδραση του ΠΑΟΚ προκάλεσε δημοσίευμα που αφορούσε την προ δύο εβδομάδων συνάντηση του προέδρου και μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η προσπάθεια παρουσίασης έντασης στην εν λόγω συνάντηση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κλίμα που πραγματικά υπήρχε σε αυτή. Επρόκειτο για ένα προγραμματισμένο ραντεβού στο οποίο και οι δυο πλευρές δεν επιθυμούσαν την παρουσία καμερών. Η συνάντηση έγινε στο «Μακεδονία Παλάς», δεν ήταν μυστική, και στο χώρο του λόμπι του ξενοδοχείου (δεν είναι άλλωστε δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο χώρο) βρέθηκαν κάμερες, κάτι όμως για το οποίο δεν φέρει ευθύνη ούτε ο Ιβάν Σαββίδης ούτε και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η παρουσία των καμερών και των δημοσιογράφων σε μια συνάντηση που επρόκειτο να γίνει κατ’ ιδίαν, ενόχλησε τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει από τις κάμερες να απομακρυνθούν, ενώ παράλληλα ζήτησε και από τον Λευτέρη Αυγενακη να τον ακολουθήσει σε μέρος στο οποίο δεν υπήρχαν κάμερες και δημοσιογράφοι.

«Ούτε ο κύριος Σαββίδης απομάκρυνε τον κύριο Αυγενάκη, ούτε και ο κύριος Αυγενάκης… κυνηγούσε τον κύριο Σαββίδη» έλεγαν χαρακτηριστικά άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που επεσήμαναν πως «όλα τα υπόλοιπα είναι ψέματα που ως στόχο έχουν να πλήξουν και τον Ιβάν Σαββίδη και τον Υφυπουργό, αλλά και τη συνάντηση, η οποία έγινε όπως είχε προγραμματιστεί, και σε πολύ καλό κλίμα».

Αλλωστε, όπως προέκυπτε και από το ρεπορτάζ της ίδιας ημέρας η συνάντηση του υπουργού με τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου διήρκησε περίπου μία ώρα και έγινε σε καλό κλίμα…

Ολα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού…

Αυγενάκης: «Εντελώς προβλέψιμοι πλέον»

Αμεση ήταν η αντίδραση και του υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος μέσω twitter ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι πρωτοβουλίες για τη βελτίωση και του ποδοσφαίρου, που αποκτούν όλο και περισσότερους συμμάχους, μαζί με την αγαστή συνεργασία της UEFA, είναι προφανές ότι κάποιους ενοχλούν. Η λάσπη που εκτοξεύθηκε απόψε από το Documento, γύρισε όλη εναντίον του. Εντελώς προβλέψιμοι πλέον…».

Δούκας: «Δημοσιογραφία Hot Dog-umento»

Το θέμα που προέκυψε σχολίασε και ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, ο οποίος έγραψε στο facebook: «“Δημόσιος εξευτελισμός Αυγενάκη” τιτλοφορείται βίντεο, που σύμφωνα με τoν συντάκτη, ολοκληρώνεται με τον Σαββίδη να λέει “φύγε, φύγε” και να αποχωρεί από τον χώρο βρίζοντας. Στο τέλος του βίντεο που δείχνουν πάντως, ο υπουργός ακούγεται να ρωτάει “ωραία, που θέλει να με δει” και δίπλα του διακρίνεται -έστω και λίγο- ο Σαββίδης, που όμως είχε αποχωρήσει!!! Δημοσιογραφία Hot Dog-umento…».

ethnos.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.