ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ «THE VOICE Of Greece» ο Αγρινιώτης Γιάννης Πανουκλιάς

Με το πρώτο Knockout άρχισε η τρίτη φάση για το «The Voice of Greece», το βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου και ο Αγρινιώτης συμμετέχοντας Γιάννης Πανουκλιάς κατάφερε με την ερμηνεία του να πείσει τον επίσης Αγρινιώτη coach του, Κωστή Μαραβέγια, ότι είναι αυτός που πρέπει να συνεχίσει μαζί του.

Ο Γιάννης Πανουκλιάς ερμήνευσε υπέροχα το «Πρωινό Τσιγάρο» και ήταν ο «εκλεκτός» του Μαραβέγια για τη συνέχεια, δηλαδή τα live των Cross Battles.

Μετά από τα Battles, οι τέσσερις coaches του «The Voice of Greece», δηλαδή ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν συγκεντρώσει συνολικά 21 παίκτες ο καθένας στην ομάδα του. Στη φάση των Knockouts το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους coaches.

Στα Knockouts βλέπουμε τους coaches να φτιάχνουν έξι τριάδες με τους παίκτες της ομάδας τους.

Οι τρεις παίκτες εμφανίστηκαν μαζί στο stage και τραγούδησαν ο καθένας ένα διαφορετικό τραγούδι. Οι coaches επέλεξαν μόνο έναν παίκτη από τους τρεις, με τον οποίο θα συνεχίσουν μαζί στα Cross Battles, που θα είναι live.

O κάθε coach έχει όμως τη δυνατότητα να κλέψει δύο παίκτες, καθ’ όλη τη διάρκεια των Knockοuts και να τους εντάξει στην ομάδα του. Έτσι συνολικά στην επόμενη φάση των Cross Battles, κάθε coach συνεχίζει με 8 παίκτες στην ομάδα του.

O παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης ήταν μαζί τους στη σκηνή, ενώ η Λάουρα Νάργες υποδεχόταν τους παίκτες που κέρδισαν στα παρασκήνια, με τις οικογένειές τους.

Όσοι παίκτες κατάφεραν να ξεπεράσουν το τελευταίο εμπόδιο των Knocouts, θα συνεχίσουν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, όσο προχωρούν στην τελική φάση του μεγαλύτερου μουσικού show του πλανήτη.

Στη φάση των Cross Battles προκρίθηκαν από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια οι Μαρία Βασιλοπούλου, Μάριος Καπηλίδης, Γιάννης Πανουκλιάς.

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη κέρδισαν τις μονομαχίες οι Σόνια, Άννα Μιχαηλίδου.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου συνεχίζουν οι Κωνσταντίνος Σαββίδης, Ανδρέας Ιωάννου. Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά πέρασαν στα Lives οι Μαρίνα Τζιάνγουιρθ, Ειρήνη Καλαμαράκη.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα, και το νέο compact SUV «T-Roc» της Volkswagen.

Το «The Voice Of Greece» προβάλλεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Με πληροφορίες από hit-channel.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕτικέτεςThe Voice Γιάννης Πανουκλιάς…

Πηγή: https://www.agriniopress.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.