PARTY ΜΕ ROCK ‘N’ roll και πεϊνιρλί στη Ρόμβης

Στο https://www.athensvoice.gr διαβάσαμε:

Το πήραμε χαμπάρι από τις μυρωδιές που έκαναν όλο τον πεζόδρομο της Ρόμβης να μοσχοβολάει φρεσκοψημένο πεϊνιρλί. Και το αγαπήσαμε με συνοπτικές διαδικασίες όταν δαγκώσαμε την πρώτη μπουκιά από τη μαλακιά, αφράτη και ταυτόχρονα τραγανή ζύμη, που ωριμάζει από μία έως έξι μέρες (αυτό είναι το μυστικό) κι έπειτα ψήνεται μπροστά σου αλά live cooking. Αυτό είναι το Smak. Και το Smak τώρα κάνει πάρτι με αυτό που ξέρει καλύτερα.

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ο πεζόδρομος της Ρόμβης υποδέχεται τον χειμώνα με μια χορευτική rock ‘n’ roll βραδιά και μας προσκαλεί όλους να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Εννοείται ότι όσο εμείς χορεύουμε θα ξεφουρνίζονται πεϊνιρλί. Αλλά όχι μόνο τα πεϊνιρλί που ξέρεις…Εκτός από τις κλασικές νοστιμιές, guest εμφάνιση θα κάνει και η σπέσιαλ λιχουδιά των Χριστουγέννων, το Christmas Smak. Δηλαδή; Δηλαδή πεϊνιρλί με κρέμα βανίλιας και χειροποίητη μαρμελάδα μήλο! Θες κι άλλο; Δοκίμασε το Glühwein! Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία πια για να μη χορέψεις…Ούτε για να μη φας πεϊνιρλί.

Ρόμβης 21, 211 4097046, www.smakathens.gr, Fb: @smakathens

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.