Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ άλλων πλανητών εκτός της Γης

Στο https://www.in.gr διαβάσαμε:

Υπάρχει ζωή έξω από τον πλανήτη Γη; Όχι, είναι η απάντηση σύμφωνα με τον μητροπολίτη Άνθιμο, ο οποίος, επικαλούμενος «διαπρεπή επιστήμονα», τόνισε στο κήρυγμά του προς τους πιστούς ότι δεν υπάρχει «σε όλο το σύμπαν, σε όλο τον κόσμο, τίποτε άλλο σαν τον πλανήτη της γης».

«Μην ακούτε τι σας λένε, ότι έχουν πάει στο φεγγάρι ή ότι υπάρχουν άλλοι πλανήτες. Ο συνομιλητής μου μού είπε ότι τα συμπεράσματα των νέων επιστημόνων δεν έχουν κατατεθεί ακόμα» είπε ο κ. Άνθιμος σε ομιλία του (είναι άγνωστο πότε έχει γίνει) εκφράζοντας τις αμφιβολίες του σχετικά με την ύπαρξη άλλων πλανητών εκτός της Γης.

Δυστυχώς, ο μητροπολίτης δεν πρόλαβε να κρατήσει το όνομα του «διαπρεπούς», όπως τον χαρακτήρισε, επιστήμονα, όμως τον παρακάλεσε να τον συναντήσει για να μιλήσουν κάπως πιο ανοιχτά για το σοβαρό αυτό ζήτημα. https://tv.in.gr/uploads/20181128/183745_antimos_tessalonikhs_den_uparxoun_alloi_planhtes_mono_h_gh.mp4

 (Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.