ΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ Σάββατα της συγκατοίκησης

Στο https://www.athensvoice.gr διαβάσαμε:

Η συγκατοίκηση ποτέ δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα στη ζωή ενός ζευγαριού. Ιδιαίτερα αν είναι η πρώτη φορά που και οι δύο αφήνουν τη ζεστασιά του πατρικού για να συζήσουν, τότε η κατάσταση μπορεί ορισμένες φορές να γίνει από δύσκολη ως ανυπόφορη. Τον τελευταίο χρόνο, αποφάσισα να δοκιμάσω και αυτό το πείραμα και ως τώρα δεν έχουν λείψει οι εντάσεις, οι τσακωμοί αλλά φυσικά και οι καλές στιγμές. Οι αγαπημένες μας μοιρασιές, τα μικρά εκείνα καθημερινά, που μπορούν από τη μία να μας κάνουν να «σκοτωθούμε» και από την άλλη να βρεθούμε και πάλι πιο κοντά. Το σαββατιάτικο ξύπνημα, με ό,τι αυτό φέρνει μαζί, είναι ένα από αυτά.

© Θανάσης Καρατζάς

Τότε είναι που όσα κι αν έχουν προηγηθεί όλη την εβδομάδα, τα πνεύματα σταματούν να οξύνονται και ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον. Οι μικρές εκείνες στιγμές που μας ένωσαν, οι συνήθειές της που ακόμα μαθαίνω και ενίοτε συμβαδίζουν με τις δικές μου. Ο σταθμός που θα παίξει στο ραδιόφωνο, ένα βιβλίο που θα διαβάσουμε, ο πρωινός καφές. Και αν για τα δύο πρώτα δύσκολα τα βρίσκουμε, αφού είμαστε και οι δύο αγύριστα κεφάλια, στον καφέ ευτυχώς συμφωνούμε σε όλα. Από το ότι θα είναι Nescafé Gold® μέχρι και στη μία καστανή ζάχαρη που προσθέτουμε!

© Θανάσης Καρατζάς

Μπορεί πολλές στιγμές της συγκατοίκησης να είναι δύσκολες, μπορεί ώρες-ώρες και οι δύο να θέλουμε να μείνουμε μόνοι, όμως όταν το ημερολόγιο δείξει Σάββατο, τότε έρχονται όλα αυτά που μας ένωσαν. O Nescafe Gold®, ένα χαρμάνι από εκλεκτούς κόκκους Arabica και Robusta που έχουν καβουρδιστεί στην ιδανική θερμοκρασία είναι στη συνταγή. Παράλληλα έχουν προστεθεί κόκκοι Arabica που έχουν αλεστεί 10 φορές πιο λεπτοί και δίνουν γεύση και άρωμα από την καρδιά του κόκκου, ώστε να έχεις την τέλεια κούπα καφέ να την απολαμβάνεις με αυτούς έχεις επιλέξει να ζουν δίπλα σου.

Nescafé Gold: Για τις στιγμές που αξίζουν | NESCAFÉ GreeceVideo of Nescafé Gold: Για τις στιγμές που αξίζουν | NESCAFÉ Greece

Από τη ζωή μας, όπως υπενθυμίζει με το σποτ του, ο Nescafe Gold® θα περάσουν περίπου 80.000 άνθρωποι. Από αυτούς, λίγοι είναι εκείνοι που θα μας αγαπήσουν για αυτό που πραγματικά είμαστε και ακόμα πιο λίγοι θα μάθουν τις αγαπημένες μας συνήθειες. Τα πρωινά ή μάλλον τα μεσημέρια του Σαββάτου, είναι η κατάλληλη στιγμή. Όταν οι «άμυνες» χαμηλώνουν και το «μαζί» νικά. Για να μας θυμίσει αυτές τις φορές ήρθε και ο νέος Nescafe Gold®.

© Θανάσης Καρατζάς (Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.