ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ ΠΟΥ ΔΕΝ περιμένατε ποτέ ότι θα δείτε

Μπορείτε να φανταστείτε έναν νεότερο Κλιντ Iστγουντ να αντικαθιστά τον Πιρς Μπρόσναν ως 007 στην ταινία «Επιχείρηση Χρυσά Μάτια»; Επειδή δεν είναι πολύ δύσκολο, ας βάλουμε κάτι πιο απίθανο. Τον Eλον Μασκ της Tesla να αντικαθιστά τον Σον Κόνερι στον «Χρυσοδάκτυλο»; Και για να το τερματίσουμε… τον Ρόουαν Άτκινσον (ναι, τον Μίστερ Μπιν) ως Ντάνιελ Κρεγκ να βγαίνει με μαγιό από τη θάλασσα στο «Casino Royale»;

Μην καίτε άδικα τα εγκεφαλικά σας κύτταρα, κάποιοι δούλεψαν ήδη για εσάς. Και δεν εννοούμε τις κωμωδίες «Johnny English» με τον Άτκινσον να παρωδεί τον 007. Η ομάδα Derpfakes ειδικεύεται στη χρήση του deep learning, της μεθόδου όπου η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αντικαταστήσει ένα πρόσωπο σε βίντεο με ένα άλλο, που θα συμβαδίζει με την ομιλία και τις εκφράσεις του αρχικού. Και ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube το παρακάτω βίντεο με μερικούς… εναλλακτικούς Τζέιμς Μποντ.

Oσο για τον Νίκολας Κέιτζ που είδατε (και τρομάξατε) στην αρχή, είναι μακράν ο αγαπημένος ηθοποιός των Derpfakes. Τον έχουν βάλει παντού, από τη «Μελωδία της ευτυχίας» μέχρι τον «Νονό» και από το «Heat» μέχρι το «Matrix».

Πηγή: https://www.tanea.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.