NISSAN FRONTIER SENTINEL: Ο τετράτροχος διασώστης

Στο https://www.tanea.gr διαβάσαμε:

Έχει απεριόριστες δυνατότητες κίνησης ενώ πλέον, μπορεί να εκτελέσει και χρέη διασώστη. Ο λόγος για το Nissan Frontier Sentinel, μια ιειδική διασκευή που παρουσίασε στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο.

Το πρωτοποριακό pickup που σχεδιάστηκε από το στούντιο σχεδιασμού  της Nissan Brazil έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για αποστολές διάσωσης επί Βραζιλιάνικου εδάφους.

Ο χώρος φόρτωσης έχει προσαρμοστεί για να χωρέσει τις μπαταρίες  και διαθέτει ένα σετ συρταριών για την αποθήκευση γαντιών, φακών, κράνους, εργαλείων και λοιπού συναφούς εξοπλισμού.

Ένα ενισχυμένο roll bar εκτείνεται στις δύο πλευρές του χώρου φόρτωσης, όπου υπάρχει  περισσότερος  χώρος  για την αποθήκευση εξοπλισμού διάσωσης, καθώς και δύο πρίζες. Το άνω μέρος του χώρου φόρτωσης  φέρει μια πλατφόρμα, από την οποία μπορεί να απογειωθεί και να προσγειωθεί ένα drone.

Στο Frontier Sentinel ξεχωρίζει επίσης το snorkel,  το οποίο του επιτρέπει να διασχίσει περάσματα με βαθιά νερά, καθώς και ένα ειδικό σύστημα φωτισμού στην κορυφή του παρμπρίζ.

Στο εσωτερικό, το όχημα διαθέτει ταμπλό και κεντρική κονσόλα σε χρώμα Electric – Yellow, εμπνευσμένο από τα ηλεκτρικά κυκλώματα. Αντίστοιχη απόχρωση διαθέτουν και τα καθίσματα  στην επένδυση και την ραφή τους.

Το Nissan Frontier στη Νότια Αμερική,  γνωστό  ως  NAVARA,  διατίθεται σε 38 αγορές, στην ευρύτερη περιοχή.

 

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.