Στεφανίδης: «Ο κ. Σπίρτζης μας πότισε υπνωτικό, μας ψέκασε»!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Βελλίδειο πραγματοποιείται αυτή την ώρα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΑΣΘ με θέμα την ενημέρωση των μετόχων για τις ενέργειες του διοικητικού συμβουλίου μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κρατικοποιήσει τον οργανισμό.

Ο πρώην πρόεδρος του οργανισμού Χρήστος Στεφανίδης δήλωσε ότι ο νόμος της κυβέρνησης μας αιφνιδίασε. «Ο κ. Σπίρτζης μας πότισε υπνωτικό, μας ψέκασε» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι το διοικητικό συμβούλιο ήταν έτοιμο να κάνει προτάσεις.
Για τις δικαστικές ενέργειες δηλωσε «εμείς απο την πλευρά μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας όχι μόνο στα ελληνικά δικαστήρια αλλά και στα ευρωπαϊκά αν χρειαστεί».

Για το εισιτήριο

Για το εισιτήριο είπε ότι ο ΟΑΣΘ εχει το φθηνότερο εισιτήριο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη. Σημείωσε ότι βάση των δαπανών που είναι 124 εκ. ευρώ, «η δίκη μας πρόταση ήταν να πληρώνουν όλοι εισιτήριο 1,30 ευρώ».
Για τα δρομολόγια
Αναφορικά με τα δρομολόγια σημείωσε τα εξής: «Ο νόμος έγινε και με άλλες προυποθέσεις, με τις οποίες θα δεχόταν ο υπουργός να γίνουν αλλαγές όλων των κανονισμών. Πράγμα που σημαίνει ότι αποσκοπούσαν και στον εξορθολογισμό των δρομολογίων που είναι μια πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση γιατί με βάση τον νόμο 28/98 του 2001 έγινε σε 15 τότε καποδιστριακούς δήμους επέκταση στις δυτικές πλευρές και με τον νόμο 38/97 του 2010 έγινε στους υπολοιπους 9 καλλικρατικούς πλέον στον δήμο Λαγκαδά.  Αυτές οι επεκτάσεις είναι θανατηφόρες για τον νομό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τα μερίσματα των μετόχων και όσα είπε ο κ. Σπιρτζης για 324 εκ. Ευρώ δηλωσε ότι κατα μέσο όρο στους 1900 μετόχους έρχονται 6.500 ευρώ δηλαδή 500 ευρώ το μήνα.
Τέλος σημείωσε ότι με πρόσφατο ΦΕΚ η κυβέρνηση έδωσε 20 εκ ευρώ στον Οργανισμό για το διάστημα Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2017, χρήματα που όπως είπε δεν δινόταν όταν ο ίδιος τα ζητούσε.
https://www.youtube.com/watch?v=UPG_g4msVaQrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.