Όταν ο Ριχάρδος ήθελε να εξαφανίσει τον ανταγωνισμό στα ενεχυροδανειστήρια – Ο διάλογος

Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους εννέα κατηγορούμενοι στην υπόθεση του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού.

Φέρονται ως χαμηλόβαθμα στελέχη στην ιεραρχία των δύο εγκληματικών οργανώσεων που ερευνούνται.

Όπως αναφέρει το lawandorder.gr, στην πλειοψηφία τους πρόκειται για υπαλλήλους ενεχυροδανειστηρίων, επιχειρηματίες χρυσού, ενώ ανάμεσα στους εννέα είναι και δύο ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίων.

Στο μεταξύ, διάλογος του κατηγορούμενου ενεχυροδανειστή Ριχάρδου με παρουσιαστή με τον οποίο είχε τηλεοπτική συνεργασία προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ.

Ο διάλογος δεν περιλαμβάνει αναφορές σε παράνομες δραστηριότητες, αναφέρεται όμως σε συμφωνία για αύξηση του τηλεοπτικού χρόνου που αφιερωνόταν στον Ριχάρδο, ο οποίος μάλιστα ακούγεται να λέει πως φιλοδοξεί να εξαφανίσει τον ανταγωνισμό.

Ριχάρδος: Πάρα πολύ καλό βγήκε ε; Απίστευτο

Παρουσιαστής: Είδες ότι τιμώ τον λόγο μου

Ρ: Σημασία έχει ότι βγήκε απίστευτο, έτσι;

Π: Και βγαίνεις και παραπάνω χρόνο πλέον. Απλώς το κάνω πού@@κα και δεν φαίνεται γιατί σήμερα έμεινες 11 λεπτά

Ρ: Και δεν νομίζω ότι θα μείνει άλλο ενεχυροδανειστήριο που θα μείνει ζωντανό έτσι.

Π: Είδες πόσο ωραίο διπλωματικό [sic] γίνεται αυτό το πράγμα;

Ο ΣΚΑΪ παρουσίασε επίσης βίντεο από την επιχείρηση παρακολούθησης της ΕΛ.ΑΣ., στο οποίο μέλος του κυκλώματος καταφθάνει με μοτοσικλέτα στα ΚΤΕΛ και παραδίδει σε συνεννοημένο οδηγό πακέτο με λαθραίο χρυσό προς εξαγωγή στην Τουρκία.

Ο παρουσιαστής με τον οποίο συνεργαζόταν ο Ριχάρδος φέρεται να ερευνάται από την αστυνομία για σχέση με το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού, σύμφωνα όμως με τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει και την υπεράσπιση του Ριχάρδου, η συνεργασία μεταξύ των δύο ήταν αυστηρά επαγγελματική και δεν σχετίζεται με τη δράση της σπείρας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.