«Οσμή» κατασκοπείας στο Καστελλόριζο: Συνέλαβαν «μετανάστη» να βάζει φωτιά σε δάσος

Μια περίεργη υπόθεση προβληματίζει τις τελευταίες ώρες τις ελληνικές αρχές, μετά και τη σύλληψη ενός 37χρονου Τούρκου υπηκόου, ο οποίος πιάστηκε «στα πράσα» να βάζει φωτιά σε δασική έκταση στο Καστελλόριζο.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 37χρονος συνελήφθη από κλιμάκιο της Μοίρας Καταδρομών που βρίσκεται στο νησί.
Αρχικά, ο δράστης, ο οποίος εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σημείο απ’ όπου ξέσπασε η φωτιά, ισχυρίστηκε πως είναι μετανάστης και πως έχει τραυματιστεί, αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και υποστήριξε πως έβαλε φωτιά, επειδή… κρύωνε, για να πει αμέσως μετά ότι ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας!
Ο ίδιος αρνήθηκε να πει οτιδήποτε περισσότερο σχετικά με την πράξη του, γεγονός που «φουντώνει» τα σενάρια για ύποπτα παιχνίδια κατασκοπείας στο ακριτικό νησί του Αιγαίου.
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, χάρη στην άμεση επέμβαση του Στρατού αλλά και τη συνδρομή ενός Canadair που πραγματοποίησε από αέρος ρίψεις νερού.
https://www.youtube.com/watch?v=op__Zbw_jnkrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.