82η ΔΕΘ:Τα δώρα που έκαναν στον Αλέξη Τσίπρα

Στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ βρίσκεται από το πρωί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δέχτηκε ξεχωριστά δώρα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης.
Κατά τα εγκαίνια του περιπτέρου της Κίνας, η οποία είναι τιμώμενη χώρα στη φετινή 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Έλληνας πρωθυπουργός έλαβε ως δώρο ένα smartphone. 
 Επίσης, ο κ. Τσίπρας απέκτησε και μια φανέλα του ΠΑΟΚ.  Λίγο πριν ο πρωθυπουργός φύγει από τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης, εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ του έδωσε μια φανέλα του Δικεφάλου, χωρίς αυτή τη φορά να γράφει κάποιο όνομα στο πίσω μέρος της.
Ο πρωθυπουργός, αν και οπαδός του Παναθηναϊκού, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στη φετινή σεζόν και ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας, του είπε γελώντας «Φέτος πάμε για πρωτάθλημα».

https://www.youtube.com/watch?v=PpiGH2gxQOMrn

Τέλος, στο περίπτερο του υπουργείου Εσωτερικών, άνθρωποι του ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για θέματα Ισότητας) έκαναν δώρο στον πρωθυπουργό μια έρευνα για τον ρόλο του πατέρα.
Ο Αλέξης Τσίπρας τους ευχαρίστησε και απάντησε με χιούμορ: «Τον έχω μάθει πλέον και από την καλή και από την ανάποδη».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.