Επίθεση στον τελικό του Survivor – έτρεχαν πανικόβλητοι Τανιμανιδης και θεατές

Ανελέητη επίθεση με ύβρεις και αντικείμενα δέχτηκαν θεατές και συντελεστές του survivor στο άλσος Βεΐκου όπου γίνεται ο τελικός. Οι επιτιθέμενοι διαμαρτύρονταν για τα τούρκικα σήριαλ και τις παραγωγές στην ελληνική τηλεόραση.

Ομάδα αγνώστων εισέβαλε στο Άλσος Γαλατσίου όπου πραγματοποιείται ο τελικός του Survivor, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος.

Μια ομάδα περίπου 20 ατόμων με κράνη άρχισαν να πετάνε μπουκάλια και πολλοί θεατές απομακρύνθηκαν τρέχοντας από τις θέσεις τους για να αποφύγουν τα αντικείμενα! Ανάμεσά τους και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν και αποχώρησαν αναστατωμένοι!

Η ασφάλεια του χώρου απώθησε τους εισβολείς μέσα σε μερικά λεπτά. Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα η εκδήλωση συνεχίζεται κανονικά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι εισβολείς διαμαρτύρονταν επειδή η εκπομπή είναι τουρκικής παραγωγής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.