BOMBA: Δείτε που θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Στέφανος Χίος

Στον Δήμο Σπάρτης δεν έχουν «κλειδώσει» οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών για την ανάδειξη της επόμενης δημοτικής αρχής, όμως οι φερόμενοι ως υποψήφιοι αυξάνονται διαρκώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», μία κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο είναι η πρόθεση του γνωστού Λάκωνα δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου, να ηγηθεί δημοτικής παράταξης στον Δ. Σπάρτης! Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην εφημερίδα, ο κ. Χίος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τη δημαρχία της γενέτειράς του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να μπει ένα τέλος στη στασιμότητα των μπολσεβίκων δημάρχων. Η Σπάρτη αξίζει πολύ καλύτερα, χρειάζεται μια διαφορετική διαχείριση από δραστήρια αυτοδιοικητικά στελέχη…»

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του, ο Στ. Χίος έχει ήδη «κλείσει» συμφωνίες με πρόσωπα που έχουν «διαδρομή» ετών στον αυτοδιοικητικό «στίβο» σε Σπάρτη, αλλά και Αθήνα…

Πηγή: lakonikos

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.