Ερρίκος Ντυνάν: «Η ασυλία καλύπτει Υπουργούς για υπόθαλψη εγκληματία και εκβιασμό;»

Γιατί όπως απακαλύπτει η εξεταστική, η οποία θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, ολοι γνώριζαν αλλά παραδόξως ο Μαρτίνης την γλίτωσε ή νόμιζε ότι γλίτωσε με μια απλή παραίτηση και αλλαγή του Δ.Σ.! Αν είναι έτσι, δηλαδή να παραβιάζουμε τον ποινικό κώδικα και μετά από μια παραίτηση να πηγαίνουμε για διακοπές, να μας το πουν, γιατί από όσον γνωρίζουμε (δεν είμαστε νομικοί) αν φιλοξενήσουμε σπίτι μας έναν ληστή, βοηθώντας τον να αποφύγει την δικαιοσύνη γινόμαστε συνένοχοι για υπόθαλψη εγκληματία, πόσο μάλλον αν τον εκβιάζουμε κιόλας ότι θα τον καταδώσουμε για προσωπικά οφέλη.
Κατ΄αρχας ο κ.Ανδρέας Μαρτίνης την ημέρα της κατ’εντολης της παραίτησης του από τον Υπουργό Υγείας, παρατυπία για παράβαση καθήκοντος του Υπουργού καθώς το Ερρίκος Ντυνάν δεν ανήκει στο Δημόσιο, ήταν ήδη υπόλογος για ποινικές κυρώσεις (που συντρέχουν κατά των εργοδοτών, διευθυντών, εκπροσώπων επιχειρήσεων κ.λπ., οι οποίοι δεν καταβάλλουν εμπρόθεσμα τις οφειλόμενες στους εργαζομένους αμοιβες) διότι χρώσταγε στους εργαζόμενους €28.000.000,00 που ήταν απλήρωτοι περίπου δύο χρόνια και για την οποία δεν είχε συνέπειες, με απλή παραίτηση!
Επίσης την στιγμή της παραίτησης ήταν ποινικό αδίκημα η καταβολή ασφαλιστικών εισφορών €38.000.000,00 και για τις οποίες πάλι δεν είχε συνέπειες με μια απλή παραίτηση.
Τα ποσά ήταν εις γνώσην όλων και μάλιστα τα κατέβαλε η Πειραίως. Δηλαδή κάνουμε ότι κάνουμε, παραιτούμαστε και τα πληρώνει ο επόμενος και κανείς δεν κίνησε τις νομικές διαδικασίες εναντίων των υπευθύνων;
Η πρώτη προφυλάκιση του Ανδρέα Μαρτίνη, μετά την απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς Νίκο Τσιρώνη έγινε για την υπόθεση δωροδοκίας του με 3,1 εκατ. γερμανικά μάρκα από την γερμανική εταιρεία «Hospitalia» και η υπόθεση είναι στα δικαστήρια, αυτό ίσως δεν το γνώριζαν οι Αρχές
Η δεύτερη όμως προφυλάκιση έγινε με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση που αφορά σε μεγάλες εκπτώσεις για δωρεάν νοσηλεία στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν για επώνυμους από το χώρο της πολιτικής ή της οικονομικής ζωής του τόπου χωρίς να έχουν δικαίωμα για κάτι τέτοιο κάτι το οποίο όπως φαίνεται ήταν εις γνώση ολων! Και πάλι όμως τον άφησαν αποφασίζοντας οι ίδιοι σαν δικαστές και εισαγγελείς, αντί να του δείξουν το δρόμο της δικαιοσύνης!
Ο ίδιος ο Ανδρέας Μαρτίνης ισχυρίστηκε και πρέπει να αποδείξει ότι τον εκβίασαν ώστε να δοθεί η τεράστια περιουσία του νοσοκομείου σε τραπεζίτες, αλλά όπως βλέπουμε είχε μεγάλο ποινικό μητρώο, από όσα ήταν γνωστα την ημέρα της παραίτησης (ΙΚΑ, μισθους, κακουργηματική απιστία) και τελικά μετά πράγματι δεν διώχθηκε ποινικά για κανένα αδίκημα και η περιουσία τελικά άλλαξε χέρια! Γιατί;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.