Άνοιξε η Αθηνών-Λαμίας μετά τα διόδια της Τραγάνας – Παραμένει το μποτιλιάρισμα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Άνοιξε o αυτοκινητόδρομος Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του 126ου χλμ, μετά τα διόδια της Τραγάνας, όπου είχαν διπλώσει δύο νταλίκες, εγκλωβίζοντας και ένα τουριστικό λεωφορείο. Οι νταλίκες ανασύρθηκαν και σταδιακά αποκαθίσταται η ροή των αυτοκινήτων που κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία και Θεσσαλονίκη.
Ωστόσο, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Νέας Οδού, Γεράσιμος Μονοκρούσος, είχε δημιουργηθεί πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα, από το 117ο έως το 131ο χλμ και χρειάζεται αρκετή ώρα να αποκατασταθεί η κίνηση των αυτοκινήτων, δεδομένης της εξόδου για τις γιορτές.
Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι η εταιρεία έχει κινητοποιήσει 60 εκχιονιστικά μηχανήματα και αντιμετωπίζει επιτόπου όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από τις καιρικές συνθήκες.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, θα χρειαστεί όμως αρκετή ώρα για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην κυκλοφορία, καθώς εκατοντάδες Ι.Χ. αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί στο ρεύμα προς την Λαμία ενώ άλλα αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί κοντά στο Κάστρο της Βοιωτίας.
Παράλληλα, αυτή την ώρα δίνεται μάχη για να απελευθερωθεί και το ρεύμα από τη Λαμία προς την Αθήνα με την απομάκρυνση των ΙΧ που ήταν εγκλωβισμένα.
https://www.youtube.com/watch?v=PSlb_IlzaKsrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.